20. april 2024

Ladcykeltesten.dk

Vi Tester Ladcykler

Ægte Christiania el-ladcykel i prisbillig udgave

2 min read
Christiania E-Light med hele 8 gear og motor fra danske Promovec. Her får du den velkendte danske kvalitetscykel til en fornuftig pris.
Christiania-E-Light-8Gear-Promovec El-ladcykel billig

Christiania-E-Light-8Gear-Promovec El-ladcykel billig

Christiania E-Light med hele 8 gear og motor fra danske Promovec. Her får du den velkendte danske kvalitetscykel til en fornuftig pris.

Hvis du er en af de mange, der bare er mest tryg ved at købe den “ægte” ladcykel fra Christiania, så har du nu alle tiders chance. Med den forholdsvis nye light-model i elektrisk udgave, har den danske producent banket prisen helt i bund. Og der er ifølge vores eksperter ikke gået på kompromis med ret meget andet end prisen, og så det faktum at kaleche og den slags udstyr skal købes ved siden af.

Chistiania E-light er udstyret med den danske kraftige elmotor Promovec og det kendte Sram X4 gear system med 8 udvendige gear og hydrauliske bremser både for og bag.
Promovec henvender sig til dem som ønsker en stærk elmotor med kraftigere træk samt man får display og walkassist (gå funktion som hjæper op til ca. 5 km/t)

Promovec elmotoren et gennemsnit / rækkevidde på ca. 40km. afhængigt af niveau du vælger og hvor meget du selv hjælper til i pedalerne og selvfølgelig eksterne forhold som vind, vægt og bakker.

Christiania light har en lav vægt i forhold til Christianiabikes andre modeller, gode køreegenskaber, gennemtestet og forbedret igennem mange år. En rigtig klassiker. Christiania cyklen Light med aluminiumsstel og standard skivebremser foran, er direkte målrettet til transport af børn. De valgte materialer er varme, bløde og venlige; i kassen er der ingen skarpe kanter at rive sig på eller at hænge fast i. Og så er der god plads!. Alle materialer er af udsøgt kvalitet; der er ingen hurtige plastikløsninger, som kan gå i stykker.

Batteristørrelse: 36v 17.4ah 626w

Om skribenten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *