20. april 2024

Ladcykeltesten.dk

Vi Tester Ladcykler

Bedste Budget El-ladcykel: Wildenburg City E-Cargo

1 min read
Wildenburg City E-Cargo El-ladcykel er en flot el-ladcykel, som vi på redaktionen har kåret til årets bedste i denne kategori.

Wildenburg City E-Cargo El-ladcykel er en flot el-cykel til transport af børn eller gods. Den har en rummelig ladkasse med plads til fire børn og er udstyret med lædersæder, tre hydrauliske bremser, store forhjul og styrdæmpning. Der er også en stor panoramakaleche, som giver godt udsyn til børnene, og der er indgange i begge sider af cyklen. Wildenburg City E-Cargo El-ladcykel er udstyret med magnesiumfælge, som ikke knækker, og er også udstyret med et 13Ah-batteri, der giver en rækkevidde på op til 55 km pr. opladning ved optimale forhold. Cyklen har anti-tilt, som giver mere naturlig balance, styrdæmpere, som giver stabil kørsel og bedre kontrol, og ekstra store forhjul på 24 tommer for mere stabilitet. Der er også hydrauliske skivebremser på alle tre hjul for maksimal sikkerhed. Wildenburg City E-Cargo El-ladcykel er en fremtidssikret ladcykel med fantastiske køreegenskaber.

Om skribenten

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *