20. april 2024

Ladcykeltesten.dk

Vi Tester Ladcykler

Seaside Bike Signature el-ladcykel – Den ideelle familiecykel

5 min read

Seaside Bike Signature el-ladcykel er en smuk og funktionel cykel, der er designet til familien. Denne cykel er tænkt som den perfekte løsning til familier med en travl hverdag og er blevet omhyggeligt udviklet med tanke på brugernes behov. Den bliver produceret hos Seaside i Falsterbo i Sverige, hvor fabrikken startede i 2016, hvor den første model blev lanceret. Siden da er der sket meget, og Seaside Bike er i dag en model i den dyrere ende med sin vejledende udsalgspris på knapt 40.000 danske kroner.

Micke er montør hos Seaside i Falsterbo, Sverige, og samler hvert år mange hundrede ladcykler.
Micke er montør hos Seaside i Falsterbo, Sverige, og samler hvert år mange hundrede ladcykler.

En altomfattende familiecykel

Seaside el-ladcyklen er en familiecykel, hvor alt er inkluderet. Når en familie har behov for et transportmiddel til deres dagligdag, er minimal vedligeholdelse afgørende.

El-ladcykel tilpasset alle størrelser

Dette er netop filosofien bag Seaside Bike el-ladcyklen. Med remtræk og indvendige Enviolo Automatiq gear er du sikret en pålidelig og vedligeholdelsesfri cykel. Den rummelige kasse har plads til fire børn og er udstyret med H-seler til maksimal sikkerhed. Cyklens stabile stel er designet til personer i alle størrelser og højder, hvilket giver både mor og far mulighed for at køre cyklen, selvom de har forskellige højder.

El-ladcykel til fire børn

Seaside Bike ladcyklen er en stabil og veludviklet familiecykel, der kan rumme op til fire børn og deres oppakning. Den er udstyret med en centermotor, remtræk for minimal vedligeholdelse og er fuldt udstyret med LED-lygter, foldesæder med opbevaringsplads, Y-seler til optimal sikkerhed og komfortable puder. Den har også en kaleche og en godkendt lås.

Seaside ladcyklen leveres inklusive Powunity GPS-sporing, og er fuldt udstyret med kaleche, puder, Y-seler på alle fire pladser, en godkendt AXA-lås, for- og baglygter osv. Montering er altid inkluderet, og cyklen leveres 100% samlet.

GPS som standard

Alle Seaside Bikes leveres med indbygget GPS, hvilket uden tvivl er den bedste måde at finde cyklen igen i tilfælde af tyveri. Med Seaside Bikes egen iPhone- og Android-app kan du aktivere en stille alarm, der vil give besked, hvis nogen forsøger at stjæle cyklen*. Selv hvis cyklens eget batteri ikke er til stede eller nogen afbryder strømmen, kan du stadig spore cyklen i realtid. Udover sikkerheden får du også interessante oplysninger om dine cykelture, support og nyheder direkte på din mobiltelefon. (*Kræver abonnement til BikeTrax GPS)

Centermotor med remtræk

Seaside Bike Signature el-ladcyklen er udstyret med en kraftig centermotor, der sammen med det trinløse gear og remtræk udgør en enestående kombination. Uanset om det er bakker, modvind eller tung last, er intet længere en hindring. Du kan vælge den nødvendige assistance med et simpelt tryk på en knap.

Seaside'n har remtræk og indvendigt gear. Der er altså ingen fare for rustne tandhjul og kæde!
Seaside’n har remtræk og indvendigt gear. Der er altså ingen fare for rustne tandhjul og kæde!

Trådløst automatgear

Seaside Bike model 2021 er udstyret med trådløse automatgear fra Enviolo. Du behøver ikke længere bekymre dig om at skifte gear. Du er altid i det rigtige gear, uanset om du holder for rødt lys eller kører ned ad bakken. Gearne er integreret i navet, er trinløse og slides ikke ned. Du får maksimal komfort med minimal vedligeholdelse. (Manuel gearskift er tilgængelig som en valgmulighed.)

Vedligeholdelsesfrit remtræk

Den nyeste model af Seaside Bike har erstattet kæden med remtræk. Dette giver en glidende og støjsvag kørsel, og du behøver ikke længere at smøre kæden. Det er en fuldstændig vedligeholdelsesfri løsning.

Smart display

Det baggrundsbelyste farvedisplay viser hastighed, tid, batteriniveau og distance. Det beregner også, hvor langt du kan cykle, før batteriet skal oplades. Med et enkelt tryk på en knap kan du nemt justere graden af assistance i seks trin. Displayet har endda et USB-stik, så du kan oplade din mobiltelefon under turen.

Effektive bremser

Effektive bremser er afgørende for sikkerheden på en ladcykel for at undgå farlige situationer i trafikken. Seaside Bike er udstyret med kraftige hydrauliske bremser på alle hjul, der sikrer stabile og pålidelige bremseevner. Bremserne kan låses, hvilket er praktisk under parkering.

Sikker og behagelig kørsel

Seaside Bike har fokus på børnenes sikkerhed. Indgangen til cyklen og åbningen af kalechen er placeret på fortovssiden, og der er Y-seler på alle fire sæder. De store hjul med brede og affjedrede dæk samt ekstra kraftige støddæmpere sikrer, at Seaside Bike er stabil og nem at køre på. Cyklen er lidt over 80 cm bred, så den kan nemt komme igennem de fleste porte.

Plads til fire børn og mere

Der er rigelig plads til fire børn, picnickurve, madkasser eller sportsudstyr i den rummelige kasse. Det ene sæde kan bruges til opbevaring, mens det andet kan foldes op for at skabe mere plads. Kassen er lavet af vandtæt krydsfiner og har en vandafvisende og slidstærk bund, så sand og sne aldrig bliver et problem.

Let opbevaring og vedligeholdelse

Seaside Bike kræver minimal vedligeholdelse, men ligesom med de fleste ting kræver den lejlighedsvis rengøøring og inspektion. Cyklen kan opbevares oprejst på sin næse og optager mindre end en kvadratmeter plads, hvilket er praktisk, når den skal rengøres eller tjekkes.

Skjulte kabler i stellet

Vi har designet Seaside Bike med fokus på æstetik og funktionalitet. Derfor er alle kabler diskret ført gennem stellet. Dette giver ikke kun et smukkere udseende, men det er også lettere at holde rent, og der er ingen kabler i vejen, når du cykler.

Seaside fås i to stelfarver; champagne og marineblå.
Seaside fås i to stelfarver; champagne og marineblå.

Automatisk belysning

Seaside Bike er udstyret med automatisk belysning, der drives af cykelbatteriet. Lyset tænder automatisk om aftenen og slukker igen, når det bliver lyst. Forlygten er integreret i den nederste kant af kassen, og baglygten er monteret på bagagebæreren.

Seaside Bike Signature el-ladcykel – Nyheder

Et nyt og mere stabilt stel, der passer til selv de højeste cyklister.

  • Det nyeste innovative Enviolo Automatiq trådløse gearsystem, der sikrer automatisk gearskift.
  • Integreret GPS fra PowUnity med tyverisikring og realtids-sporing via Seaside Bikes iOS- og Android-app.
  • En rummeligere kaleche med plads til større børn.
  • To nye farvekombinationer med marineblå eller champagnefarvet stel og cognacfarvet kasse.
  • Nydesignet kasse med plads til 4 børn.
  • Opgraderede dæk med høj punkteringsbeskyttelse (niveau 5 af 7).
  • Stærkere Mach1-fælge og eger.

Kvalitet i alle aspekter af Seaside Bike!

Køb din Seaside her!

Vejl. udsalgspris er 39.999 danske kroner.

Om skribenten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *