20. april 2024

Ladcykeltesten.dk

Vi Tester Ladcykler

MATE lancerer første el-ladcykel

3 min read
Mate SUV'en har en ramme lavet af 90% genanvendt aluminium og byder desuden på en række innovative funktioner.

Mate SUV'en har en ramme lavet af 90% genanvendt aluminium og byder desuden på en række innovative funktioner.

Dansk e-bike livsstilsmærke præsenterer MATE SUV: Det ultimative el-ladcykel, der ændrer måden, vi transporterer os på

I dag annoncerede det danske e-bike livsstilsmærke lanceringen af deres nyeste model, MATE SUV. Denne el-ladcykel præsenteres som det første rigtige alternativ til en bil og sigter mod at reducere bilkørsel samtidig med at gøre det nemt og behageligt at komme fra A til B.

Unikke egenskaber

SUV’en har en ramme lavet af 90% genanvendt aluminium og byder desuden på en række innovative funktioner. Den er udstyret med en kraftfuld midtermonteret motor og en omdrejningssensor, der nemt klarer enhver stigning. MATE LED-striben sikrer øget synlighed og dermed også sikkerhed. MATE Wing-teknologien gør det let at fylde MATE SUV’en med varer og gør indstigning nemmere, især for børn.

SUV’en har en kapacitet på op til 210 liter, hvilket svarer til to børn, en voksen eller fire kasser med drikkevarer. Den har også dobbelte bremseskiver og en rækkevidde på op til 100 km på en enkelt opladning.

Mate SUV'en har en ramme lavet af 90% genanvendt aluminium og byder desuden på en række innovative funktioner.
Mate SUV’en har en ramme lavet af 90% genanvendt aluminium og byder desuden på en række innovative funktioner.

MATE SUV’ens mission

“Vi ønskede at bringe noget ekstraordinært til markedet, da det er en del af vores DNA at gøre e-biking cool og sjovt. MATE SUV’en er et produkt, der er opstået ud af nysgerrighed for, hvordan vi som mennesker transporterer os, og som udfordrer de velkendte måder, vi transporterer os på, når vi har ærinder og skal på korte ture. Afhængigheden af biler er betydelig, og der er et stigende behov for at reducere denne afhængighed,” fortæller Thomas Vulliez, administrerende direktør for MATE.

Ukompromitteret design

Et unikt produkt er kun fuldendt, når det har et fantastisk design, der samtidig er funktionelt og praktisk. MATE SUV’en er designet af det prisvindende Zanzotti Industrial Design fra München, Tyskland. Christian Zanzotti, grundlægger og ledende designer hos Zanzotti Industrial Design, siger:

“At designe MATE SUV’en var en sjov proces. Vi udforskede vores fantasi og tænkte på den bekvemmelighed, som en bil bidrager med. Målet var at implementere komforten fra en bil og samtidig bevare agiliteten fra en almindelig cykel. MATE SUV’en er designet med føreren i centrum og er skabt for at give føreren friheden og fornøjelsen ved at cykle på en e-bike, der ikke forurener.”

“Vi ønsker at give folk et design, som de kan være stolte af at vise til deres venner, om det er foran børnehaven om morgenen eller ude foran en fin restaurant.”

Nytænkt mobilitet

Forestil dig et liv på vejen uden at blive fanget i trafikken og uden bekymringer om parkering, men stadig med komforten fra en bil.

MATE SUV giver dig mulighed for at transportere alt fra personer og udstyr til mindre pakker og meget mere. Denne nye MATE-model vil revolutionere vores måde at transportere os på – det er mobilitet genopfundet!

Med MATE SUV kan du nyde fordelene ved en bil uden at skulle stole på den. Denne el-ladcykel giver dig friheden til at bevæge dig ubesværet gennem byen, samtidig med at den reducerer miljøpåvirkningen og afhængigheden af biler.

Uanset om du skal aflevere børnene i børnehaven om morgenen eller ønsker at imponere foran en eksklusiv restaurant om aftenen, er MATE SUV designet til at være både stilfuld og praktisk.

Med MATE SUV får du en unik kombination af funktionalitet, bæredygtighed og førsteklasses design. Det er den perfekte løsning til dem, der ønsker at gøre deres transport mere bekvem og samtidig bidrage til en grønnere fremtid.

MATE SUV er det næste skridt i den revolutionære e-bike bevægelse, der ændrer vores transportvaner og bringer os ind i en fremtid med mere bæredygtig og praktisk mobilitet. Gør dig klar til at opleve en ny form for kørsel med MATE SUV – en el-ladcykel, der gør hver tur til en fornøjelse.

Thomas Vulliez, CEO, MATE
Thomas Vulliez, CEO, MATE

Læs mere hos Zanzotti.

Om skribenten

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *